Rólam

Rólam

Gönczi Cintia vagyok, gyógy- és sportmasszőr

Én leszek a jövőbeli masszőröd!

 

Már kisgyerek korom óta érdeklődtem a masszázs iránt, a sors ezt az utat adta nekem. Szerencsésnek érzem magam, mert a munkám egyben a hobbim is. A motiváltságomat az adja, hogy mindennap emberekkel foglalkozok és törekszek arra, hogy elvárásainak megfeleljek. Vidám, nyitott, beszédes és mosolygós lánynak tartom magam, de nem ez az erősségem! Küldetésem az izom problémák enyhítése! Minden tudásommal azon leszek, hogy személyre szabott masszázs kezelésben részesítselek.

A célom az, hogy minél több emberhez eljusson az, hogy a masszázs nem egy luxus, hanem egy prevenció és egy út az egészségesebb élethez.

 

Várom minden kedves leendő vendégemet!

Több mint, vendég
0
Féle vivőanyag
0
Masszőr
0

Ahol dolgozom

Szalon

Problémádnak, igényeidnek megfelelően alakítom a kezeléseket, akár gyógyulni szeretnél vagy csak relaxálnál, egy hosszú nap után feltöltődésre lenne szükséged. A masszázst frissítő célzattal, sportolóknál befeszülés, ellazítás vagy sporttevékenység felkészítésben vagy levezetésen, illetve mozgásszervi betegségben szenvedők esetén a tünetek enyhítésére alkalmazom. Ülőmunka illetve álló munka okozta panaszokon is segítek! Előzzük meg együtt a problémákat, járj rendszeresen masszázsra!

Amennyiben panaszod van, bármi kérdésed van, hívj telefonon vagy keresd fel kezelőorvosodat!

A szolgátatások között nincs erotika!

Ha már jártál nálam, kérlek értékeld a munkámat!

Törődj magaddal! Foglald le az időpontodat!

© Minden jog fenntartva 2024