Gyakori kérdések

Hogyan foglalhatok időpontot?

Itt a honlapon a „Foglalás” menüpontban, online időpont foglalón keresztül, telefonon, e-mail-en keresztül vagy közösségi oldalakon.

Hogyan tudom lemondani az időpontomat?

Online időpont foglaló rendszeren keresztül, foglalás lemondása kis gombra kattintva, telefonon, e-mail-en keresztül vagy közösségi oldalakon. 24 órán belüli lemondás, a masszázs teljes időtartamát kikell fizetni!

Mi történik ha elfelejtem az időpontomat?

Ha közbe jön valami kérlek időben szólj, illetve a masszázs teljes időtartamát kikell fizetni! Csak akkor tudok új időpontot adni, ha kifizeted az elfelejtetted masszázsodat!

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzzel, utalással, kártyával.

Lehet szépkártyával fizetni?

Nem!

Mi történik ha kések?

Ha előre tudod, kérlek szólj nekem! Sajnos előfordul, hogy nem tudok csúszni, ugyanis nem akarom , hogy a következő vendég idejéből menjen el..

Hol tudok parkolni? 

Közvetlenül a szalon előtt ingyen, a szépségszalonnak 4 parkolója van. A Fűrész utcában is tudsz, de csak az egyik része ingyenes, a másik része fizetős!

Mi történik ha hívlak és nem veszed fel?

Valószínű, hogy dolgozok, de vissza foglak hívni!

Miért kell kitöltenem a vendég nyilatkozatot?

A vendég nyilvántartóba az adataidat kérem el, egyrészt a kapcsolat tartáshoz, másrészt a számla kibocsátáshoz. Az egészségügyi állapotodra is kitérek, minden betegségről és elváltozásokról tudnom kell! Természetesen az adatvédelmi nyilatkozattal együtt kell aláírnod, ha ez nem történik meg, akkor nem veheted igénybe a masszázst! Olvasd el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Erotikus masszázs van?

Nem, és ne is próbálkozz, hatósági feljelentést vonhat maga után!

Alsó nadrág nélkül masszírozol? 

Nem!!

Mit vigyek magammal?

Semmit! Minden tárgyi feltétel adott!

Milyen masszázst csinálsz? Gyógy vagy sportmasszázst?

Egyiket sem! Ugyanis ha eljössz hozzám, a tudásom szerint a legjobbat kapod tőlem! Gyógymasszázst kórházakban végeznek vagy gyógyfürdőkben, sport masszázst általában sportolókon végzik, csapatoknál, egyesületeknél. 

© Minden jog fenntartva 2024